26.juni: Rocky Mountain Nationalpark

Sidste feriedag i USA skulle holdes i Rocky Mountain nationalpark https://www.nps.gov/romo/index.htm, så vi kørte fra Estees Park tidligt om morgenen.

26.juni2

Indgang til Rocky Mountain:

2016-0626-005w

Lidt landskaber:

En del af køreturen 🙂

Dyrelivet undervejs:

Da vi var kommet ud og ned af bjergene, var der pludselig en del biler, der holdt i vejsiden. Det vidste sig, at årsagen var en elg med en kalv. Vi kunne ikke holde der, så vi fandt et andet sted at holde, og så måtte vi ellers gå derhen i en vis fart. Heldigvis var de ikke forsvundet, så vi fik en del billeder af dem.

Video af elg:

 

Til slut endte vi på den sidste campingplads ved Central City lige før Denver. Vi troede lige vi var færdige med store stigninger, men for at komme op til campingpladsen, måtte vi helt ned i 1.gear for at komme op. På pladsen var der mange store autocampere og campingvogne. Bla. holdt vi ved siden af en campingvogn med terrasse!

2016-0626-337

Den sidste chipmunk på ferien.

2016-0626-339

Resten af dagen blev brugt på at gøre autocamperen ren og pakke vores kufferter. Næste dag afleverede vi autocamperen, og vi blev kørt til lufthavnen. En lang hjemrejse ventede, hvor vi stort set ikke fik sovet. Så vi var meget trætte men så sandelig også fulde af gode oplevelser, da vi kom hjem.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.