25.juni: Estees Park – Gribbe, kolibrier og nordisk festival

Vi havde en kørefri dag, hvor vi ville se området http://www.visitestespark.com/.

Dagen startede med en lille gåtur udenfor campingpladsen. Der var en lille vej op langs den ene side af campingpladsen, hvor der stod “No tresspassing”. Da det var en vej op til forskellige huse, valgte jeg at overse det!

Vi havde dagen forinden godt nok lagt mærke til, at der var mange gribbe i området, men jeg havde nu ikke lige forventet dette syn:

2016-0625-003

Der sad 3 Turkey Vulture (kalkungrib) på nogle hegnspæle med vingerne bredt ud formentlig for at få varmen efter nattens regnvejr. Jeg var ret tæt på dem, og det lykkedes mig at komme længere op af vejen, så der ikke var så meget sidelys. På et tidspunkt blev de dog lidt trætte af mig og fløj op i et fyrretræ. De sad rundt omkring og pludselig var et fyrretræ fyldt med dem. Vi havde på vores tur set mange af den art langt væk, så det var jo helt fantastisk, selvom det er en ret grim fugl. Næste dag kiggede vi efter dem igen, men da sad der kun 3 stk. på jorden, så det blev ikke seværdige billeder.

Vi tog nu den gratis shuttlebus ned i byen med en kvindelig busshauffør, der kørte over stok og sten læs kantsten! Man kunne tage forskellige busser ud i området og Rocky Mountain nationalpark. Det undlod vi dog at gøre, da vi skulle den vej næste dag.

2016-0625-090w

Der var en lille flod, hvor der var mange, der fiskede. Der var mange turister og butikker.

2016-0625-110

Pludselig opdagede vi kolibri-foderautomater, så der blev lige fotograferet kolibrier udenfor et galleri. De er godt nok ikke ret store max 10 cm lange.

Vi kommer op til en stor markedsplads, hvor der uventet var Nordisk festival. Vi hørte både den danske, norske, svenske, islandske, finske og den amerikanske nationalmelodi og desuden var der hejsning af en midsommerstang.

2016-0625-116

Der var også svensk folkedans

og boder med nordisk håndværk og også wienerbrød! Det havde vi ikke lige regnet med at opleve!

2016-0625-120w

Vi fik en dejlig is på hovedgaden og tog herefter hjem igen for at slappe af. På campingpladsen var der pludselig en svalehale, der satte sig i et grantræ. Så jeg måtte lige låne en nabos terrasse for at fotografere den!

2016-0625-157

Tiger-swallowtail.

Vi fandt så også ud af, at campingpladsen havde foderautomater til kolibrier, men omgivelserne var ikke så gode til fotografering!

Der var en stor dæmning ved campingpladsen, hvor vi også gik en lille eftermiddagstur. Ved aftentide kørte campingfatter med sit lille futtog til glæde for børnene.

Billedet er taget fra campingpladsen om aftenen.

2016-0625-198

Vi var lidt bekymrede for, hvordan vi skulle komme herfra igen, fordi naboerne holdt meget tæt op af os, men da vi skulle køre tidligt næste morgen, var de allerede kørt, så der var ikke nogen problemer.

2016-0625-202

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.