20.juni: Flere geysere – på udkig efter hvidhovedet ørn

Vi startede dagen med at se på de geysere, vi ikke kunne komme til igår pga parkeringsproblemer.

20.juni2

Først var der Mud Vulcaneo, hvor der gik en bison inde midt i det hele. Så vi holdt god afstand i forhold til andre, mens den spiste/ gik hen over gangbroer.

Derefter videre gennem Hayden Valley, hvor der atter var bisoner. Vi var så heldige at se en bison svømme hen over Yellowstone floden. Desuden så vi 3 Trumpeter Swans, hvoraf de to fløj, inden vi nåede derhen. Men den ene lod sig villigt fotografere en stund. Det var de eneste, vi så på hele turen.

Vi tog nu til Norris Geyser Basin, hvilket også var flot på sin egen måde. Det var her, en mand kogte ihjel for 1 mdr. siden, da han absolut skulle gå uden for træbroerne!

Video af nogle af geyserne ved Mud Vulcano og Norrris Geyser Basin:

Vi havde et stort ønske om at se en hvidhovedet ørn, og en amerikaner fortalte os, at de for nogle år siden ynglede på den anden side af nord-indgangen. Så vi kørte til Mammoth igen.

Der var selvfølgelig vejarbejde, så det tog sin tid, inden den vejbil der skulle køre foran os, kom. I ventetiden kunne jeg fotografere en bison, der lå i ensom majestæt.

2016-0620-139w

2016-0620-133

2016-0620-173w

I Mammoth så vi atter Great Horned Owl, hvor vi fandt ud af, at de havde rede under taget på en bygning. Vi så 2 store unger ialt. Der var også Elks.

Vi kørte herefter nordpå ud af Yellowstone og gennem Gardener.

2016-0620-184w

Vi kørte vel en times tid nordpå uden at se skyggen af ørne, så vi vendte om. På vejen tilbage i Yellowstone var der en mindre kø, fordi en bison havde lyst til at gå på vejen.

2016-0620-210

Det var så sidste dag i Yellowstone.

Vi skulle overnatte på Grand Canyon Campground i stedet for Fishing Bridge, som vi havde været på i 4 nætter. Oprindeligt havde vi bestilt 3 overnatninger på Fishing Bridge og 2 overnatninger på Grand Canyon Campground, men vi blev lidt bekymrede for, om vi kunne holde varmen om natten, når vi ikke havde strøm. Så vi nøjedes med en overnatning uden strøm.

Vi spiste ude i Grand Canyon Village, hvor vi fik bisonbøf!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.